RUM:s teckning

Så här laddar du upp tävlingsfilerna!

Fildelning

Du laddar enkelt upp tävlingsfilerna direkt via vårt anmälningssystem på anmalan.rum.se. För att göra det behöver du logga in med det konto du använde när du registrerade dig som användare. Kommer du inte ihåg vilket lösenord du har kan du enkelt återställa det HÄR.

Så här gör du för att ladda upp filer till MusikRUM

 1. Logga in i anmälningssystemet.
 2. När du är inloggad går du till ”Anmälningar” i huvudmenyn”.
 3. Scrolla sedan ner till ”Gruppanmälningar” där din grupp visas. När du hittat gruppen klickar du på ”Hantera anmälan” ute till höger.
 4. På nästa sida som visar detaljer om er anmälan scrollar du ner och klickar på ”Ladda upp tävlingsbidrag”.
 5. På nästa sida finns det en länk med texten ”Välj filer”. Klicka på den och välj den/de filer du vill ladda upp. Du kan välja flera filer med en gång, eller en i taget om du önskar. Skulle du välja fel fil måste du just nu refresha sidan och börja välja filerna igen från början. När du valt filer visas dem i en lista med sitt namn och storlek.
 6. När du är klar klickar du på länken ”Börja ladda upp”. Filerna kommer nu börja laddas upp. Statusen per fil visas genom procenttalet till höger om varje fil.
 7. När alla filer är uppladdade dirigeras du automatiskt vidare till nästa sida.
 8. På nästa sida ska du namnge dina tävlingsbidrag. Till vänster i tabellen ser du det ursprungliga filnamnet som laddades upp. Skriv in namnet på bidraget i fältet ”Bidragets/uppträdandets namn”. Vill du skriva till en kommentar kan du göra det i den kolumnen. Ju fler filer du laddar upp, desto fler rader kommer du att se.
  OBS! Ett av bidragen måste vara det obligatoriska stycket Alice. Skriv in ”Alice” som bidragets namn på den filmfil som överensstämmer med det obligatoriska stycket.
 9. När du är klar klickar du på ”Skicka in bidrag/uppträdanden”.
 10. Du dirigeras nu vidare till en sida som meddelar att dina filer har laddats upp korrekt.

Om du vill verifiera att dina tävlingsbidrag faktiskt sparats går du till gruppens anmälan ”steg 1-3″. Genom att scrolla ner på sidan och klicka på ”Tävlingsbidrag” visas alla bidrag som laddats upp till anmälningssystemet.

Kan du inte ladda upp alla filer samtidigt går det bra att ta några åt gången. De kommer automatiskt att sparas med övriga tävlingsbidrag.

Frågor

Har du frågor gällande anmälningssystemet och uppladdningen går det bra att maila support@rum.se så hjälper vi er. För frågor gällande tävlingen i sig, kontakta kella.naeslund@rum.se.