RUM:s teckning

Vill du vara funktionär?

Vill du vara funktionär på MusikRUM 2020!?

MusikRUM vänder sig till musik-, dans- och sångintresserade ungdomar mellan 7 och 25 år. Vår funktionärsgrupp på c:a 120 personer brukar vara allt mellan 12 och 78 år.

Ibland är våra funktionärer tidigare festivaldeltagare som inte vill missa årets höjdpunkt, ibland är det körmedlemmar som vill stanna på hela festivalen när körtävlingen är slut och ibland är det helt vanliga människor(!) som tycker att kultur för barn och ungdomar är viktigt.

Du som anmäler dig som funktionär kommer att få en härlig upplevelse att minnas, nya vänner samt träffa massor av glada festivaldeltagare (festivalen engagerar ca 1500 ungdomar)! Din insats är enormt värdefull för festivalens genomförande.

Som funktionär under festivalhelgen kan du välja att hjälpa till några timmar eller hela helgen. Du får ingen ekonomisk ersättning, men du får mat, funktionärs-t-shirt och avslutningsfest med god mat, exklusivt för funktionärer. Om du önskar, kan du få ett intyg på ditt deltagande, något som kan vara värdefullt då du söker sommarjobb. Om du inte bor i Västerås kan vi erbjuda boende på skola tillsammans med andra tillresande funktionärer.

Anmäl dig nu med namn, mail och tel.nr. så kommer du löpande att få information om festivalen.

Mejla kella.naeslund@rum.se för intresseanmälan.