RUM:s teckning

Praktisk information

Här kommer information om festivalen i bokstavsordning:

Tycker du att någon information saknas här? Mejla kella.naeslund@rum.se

ANMÄLAN TILL FESTIVALEN

Anmälan till MusikRUM 2022 kan göras från 16 augusti 2021 fram till 20 april 2022 via vårt anmälningssystem. Om det blir många anmälningar går vi efter anmälningsdatum vid fulla konserter och workshops. Läs mer och anmäl dig HÄR.

AVGIFTER 2022

Avgiften för att tävla 2022 är:

Deltagaravgift för att delta på MusikRUM-dagens workshop:

Avanmälningar efter 25 april kommer att debiteras.

BETALNING

Om du valt att faktureras för eventet, så mailar vi ut den under vecka 17 2022.

Enskilda deltagare kan betala via Swish efter anmälan.

DATUM FÖR MUSIKRUM

DELTAGARUPPGIFTER

Vi arrangerar våra aktiviteter under festivalen MusikRUM i samarbete med studieförbundet Kulturens Bildningsverksamhet, som finansieras via statsbidrag. Vi behöver därför alla deltagares personnummer för att kunna registrera dagens workshops som folkbildning. Uppgifter om kursdeltagare registreras i enlighet med GDPR, lagen om hantering av personuppgifter. Läs mer om hur Kulturens hanterar personuppgifter på hemsidan: www.kulturens.se/integritetspolicy Genom registreringen omfattas ni även av Kulturens försäkring under kursen. 

FÖRSÄKRINGAR

RUM har en kollektiv olycksfallsförsäkring hos Trygg-Hansa som gäller alla som är RUM-medlemmar och är mellan 7-25 år. Försäkringen är en paketlösning som innehåller olycksfallsförsäkring och ett dödsfallskapital.
Medicinsk invaliditet. 411 700 kr. Beräknas utifrån ovanstående belopp vid invaliditetsgrader under 50 %. Beräknas utifrån dubbla ovanstående belopp vid invaliditetsgrader om minst 50 %.
Ärr. Enligt tabell.
Läke-, rese, och tandskadekostnader. Nödvändiga och skäliga kostnader.
Merkostnader. Under akut läkningstid intill 40 000 kr. För personliga tillhörigheter intill 8000 kr.
Sjukhusvård till 18 års ålder. 100 kr/dag i högst 90 dagar.
Hjälpmedel. Intill 40 000 kr.
Dödsfallsersättning. 50 000 kr.
Kristerapi. Max 10 behandlingstillfällen hos leg. psykolog.
Villkor 70:7
Ovan gäller med reservation för förändringar i avtalet mellan Trygg-Hansa och Riksförbundet Unga Musikanter. MusikRUM kan skicka en fullständig giltig avtalsinformation på begäran.
Det är mycket klokt att se till att alla i er grupp har en gällande egen försäkring. Dyrare instrument kan också behöva en separat egen försäkring. MusikRUM kan tyvärr inte ersätta er för ev stölder

MAT

Lunch och mellanmål medtar varje deltagare själv. Vi har inte tillgång till kök, så säkerställ att er matsäck inte är i behov av bestick, mikrovågsugn eller liknande.
Är det någon som är mycket allergisk, be gärna personen eller föräldrarna kontakta MusikRUM:s projektledare Kella Næslund via mejl, kella.naeslund@rum.se

PLATSER

MusikRUM sker på 8 olika platser runt om i Sverige, så att alla ska ha en möjlighet att delta på workshop-dagen 7 maj 2022. De 8 olika platserna är:

SKELLEFTEÅ ✦ ÖSTERSUND ✦ HÄRNÖSAND ✦ FALUN ✦ KARLSTAD ✦ UPPSALA ✦ VISBY ✦ HÄSSLEHOLM

HÄR kan du se vilka lokaler som är bokade för de 8 platserna.

TÄVLINGAR

WORKSHOPS

Läs mer om våra workshops HÄR.

Tycker du att någon information saknas här? Mejla kella.naeslund@rum.se