Anmälan

_MG_2714(Foto: Alfred Johansson)

Anmälan till MusikRUM Västerås 2018

Anmälan öppnar 8 januari 2018 och är öppen fram till 12 mars. Efter 12 mars stängs anmälan och då är antal bokade paket fastställda. Avbokning endast möjlig efter 12 mars med giltigt läkarintyg.

Därefter bokar vi på festivalkansliet upp mat, boende samt konsertscener och därför kan ej deltagarsiffrorna (som faktureras) justeras i efterhand.

Vårt anmälningssystem fungerar så att du genom att registrera ett konto hos oss med namnet på er ensemble och ett lösenord loggar in regelbundet och fyller på alla uppgifter vartefter du som kontaktperson får reda på mer och mer om er ensembles medverkan under MusikRUM 2018. Har du en ensemble som anmälde sig till MusikRUM 2017 ska du använda samma lösenord som skapades för ett år sedan och sedan välja din ensembles namn i scrollisten. Har du glömt ditt lösenord från förra året? Hör då av dig till vårt kansli.

Anmälan innehåller följande undersidor:

  1. Logga in
  2. Registrera kontaktperson
  3. Fyll i uppgifter om ensemblen
  4. Anmälan för tävlingar
  5. Festivalpaket
  6. Övriga uppgifter
  7. Workshops
  8. Skicka anmälan
  9. Bekräftelse

OBS! Titta på bilderna från anmälningssystemet här nedan så att du är förberedd på vilka uppgifter du behöver fylla i. Längst upp på varje sida i anmälningssystemet ser man var man är i anmälan. Man kan på slutet backa tillbaka om man vill ändra eller komplettera någon uppgift. När du är klar skickar du in din anmälan.

Anmäl din ensemble genom denna länk: Till anmälningssystemet

Hör av dig till vårt kansli om du har några frågor: Kansliet