RUM:s teckning

Anmälan till MusikRUM

Anmälan till MusikRUM

I vårt anmälningssystem anmäler du dig till våra digitala tävlingar och/eller till MusikRUM-dagens workshops lördagen 7 maj 2022 med den digitala starten på kvällen 6 maj.

När du anmäler dig till workshop-dagen, så får du välja ort när du går in i anmälningssystemet.

Alla är välkomna att anmäla sig till både tävlingarna och workshop-dagen, både RUM-medlemmar och icke-medlemmar. Om du vill bli medlem, maila medlem@rum.se.

Våra 16 orter

LULEÅ, UMEÅ, SKELLEFTEÅ, ÖSTERSUND, HÄRNÖSAND, FALUN, KARLSTAD, VÄSTERÅS, LINKÖPING, UPPSALA, STOCKHOLM, VISBY, GÖTEBORG, NÄSSJÖ, KALMAR, HÄSSLEHOLM

Tävlingarna

När du ska anmäla din grupp/ensemble/orkester/kör till tävlingarna väljer du ”MusikRUM 2022 – tävlingen” Du kommer sedan, när du fyllt i hela anmälan, få ett bekräftelsemail med en länk till din anmälan, om du skulle behöva ändra något, och en länk till det obligatoriska tävlingsmaterialet. Tävlingsbidragen ska laddas upp via anmälningssidan någon gång innan 20 april 2022.

OBS! Du som ledare måste säkerställa att alla deltagare i din grupp/ensemble/orkester/kör får synas i det inspelade materialet ni skickar in till oss.

Mer information om varje tävling hittar du här.

Tävlingsavgifter

Exempel 1:
Är ni fyra personer i din ensemble som tävlar, så kostar det totalt 300 kr att tävla (4 x 75 kr = 300 kr).

Exempel 2:
Är ni elva personer i din kör som tävlar, så kostar det totalt 825 kr att tävla (11 x 75 kr = 825 kr)

Exempel 3:Är ni 36 personer i din orkester som tävlar, så kostar det totalt 1000 kr att tävla (13 pers. eller fler 1000 kr)

Efter 20 april 2022 är anmälan bindande. Fakturan för tävlingsavgiften mailar vi ut under v. 17 2022.

MusikRUM-dagens workshops

Här kan du anmäla dig som antingen ensam deltagare eller som grupp.

Mer information om årets workshops hittar du här.

Ensam deltagare

När du ska anmäla dig som ensam deltagare, väljer du ”MusikRUM – workshopdagen XXXX” (här väljer du vilken ort du ska delta i). Sedan väljer du ”Anmäl ensam deltagare” och därefter fyller du bara i hela anmälan. När det är gjort får du ett bekräftelsemail med en länk till din anmälan, om du skulle behöva ändra något, och en länk till workshopmaterialet.

När du väljer ”Workshop-paket” under ”Välj en workshop” rör det bara i vilken ordning du gör dagens tre workshops. Alla deltar på alla workshops under dagen, men i olika ordningar, för att inte överstiga ev. restriktioners maxantal. Om du har en kompis som du vill vara i samma grupp som, så väljer ni båda t.ex. ”Workshop-paket B”.

En av dagens tre workshops, ALICE, behöver du förbereda dig för! Här hittar du information om vilket material du ska välja.

Information om exakta platser och tider mailar vi ut efter att anmälan stängt 20 april 2022..

Efter 20 april är din anmälan bindande. Fakturan för eventet mailar vi ut under v. 17 2022.

Gruppanmälan

Om du vill anmäla din grupp/ensemble/orkester/kör till MusikRUM-dagens workshop väljer du ”Anmäl grupp till workshop-dagen”. OBS! Detta alternativ ska du välja om du vill att deltagaravgifterna ska faktureras gruppen, alltså att deltagarna inte ska betala avgiften individuellt. Vill du att de själva ska betala sin deltagaravgift, så ska de själva anmäla sig som ”Ensam deltagare till workshop-dagen”.

Du kommer sedan, när du fyllt i hela anmälan, få ett mail med en föreslagen info-text och en länk som du sedan mailar ut till varje deltagare i din grupp/ensemble/orkester/kör, så de kan registrera sig för dagens workshops. Du får också en länk till din anmälan, om du skulle behöva ändra något, och en länk till workshopmaterialet.

Information om exakta platser och tider mailar vi ut efter att anmälan stängt 20 april 2022.

Efter 20 april 2022 är anmälan bindande. Fakturan för eventet mailar vi ut under v.17 2022.

Corona och restriktioner

Då vi i dessa pandemiska tider inte vet hur många platser vi utifrån restriktionerna kan erbjuda i maj 2022, har vi idag satt en gräns på 50 personer per workshop, totalt 150 personer på varje MusikRUM-plats. Om det blir många anmälningar, så går vi efter anmälningsdatum. Vi kommer ha en reservlista, även den utifrån anmälningsdatum, så om restriktionerna tillåter oss att vara fler deltagare, så fyller vi på utifrån listan. Även om det dyker upp ev. sena avanmälningar, så kommer vi höra av oss till dem som står på reservlistan.

Vid eventuella frågor eller funderingar kontakta oss gärna, uppgifter hittar du här.