RUM:s teckning
 • Kategorier

 • MusikRUM 2020 inställt

  26 mars, 2020 MusikRUM 2020 Hanna Fred Ekman

   

  Vi meddelade förra veckan att vårt beslut om MusikRUM:s genomförande 2020 skulle fattas först 14 april, med en förhoppning om att läget skulle ha förändrats till dess. Dessvärre har vi nu, som en följd av restriktionerna kring Covid-19, fått avslag på vårt polistillstånd vilket gör att vi, även om situationen är förändrad i maj, inte kommer ha möjligheten att genomföra festivalen. Självklart kommer vi då inte fakturera något för varken festivalpass, boende eller mat om ni anmält er till festivalen.

  Vi är så ledsna att detta beslut behöver fattas, då MusikRUM är en av våra höjdpunkter under verksamhetsåret. Så snart vi vet mer om nästa års festival kommer vi med information. Håll utkik!

  Har du några frågor eller funderingar, så tveka inte att höra av dig till Annika Nehrer – samordnare och kanslichef för MusikRUM 2020.

  annika.nehrer@rum.se